Κυριακή 20 Μαΐου 2007

Από σήμερα ξεκινάει μια νέα προσπάθεια για το χωριό μας. Η ηλεκτρονική διεύθυνση oxylithos.gr θα προσπαθήσει να γίνει ένας ακόμη τρόπος να ενώσει όλους εμάς που είμαστε τόσο μακριά όλα αυτά τα χρόνια, αλλά έχουμε ένα κοινό. Την αγάπη μας για το χωριό.

Η σελίδα μας πρόκειται να φιλοξενήσει την ιστορία του Οξυλίθου από αρχαιοτάτων χρόνων μέχρι σήμερα, ενώ θα σας κρατάει ενήμερους για κάθε νέο που πρέπει να ξέρετε για τον αγαπημένο μας τόπο, τις δραστηριότητες του Συλλόγου των Απανταχού Οξυλιθιωτών «Ο Ευαγγελισμός» καθώς και των τοπικών φορέων του χωριού.
Φυσικά η σελίδα αυτή δημιοιυργήθηκε με σκοπό εκτός από το να μεταδίδει προς εσάς όλα τα νέα και τις εξελίξεις του χωριού, και για να ακούει εσάς τους επισκέπτες της. Έτσι θα αναρτηθεί χώρος, όπου θα μπορείτε όλοι εσείς να εκφράζετε τις προτάσεις και τα σχόλια σας, τα οποία θα μεταδίδονται άμεσα στους αρμόδιους φορείς, και θα λαμβάνετε απάντηση το συντομότερο δυνατόν.

Καλή μας αρχή λοιπόν!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξάφνιασμα αργό και μεθυστικό:να σερφάρεις στο διαδίκτυο και αίφνης το βλέμμα σου να συναντά το αγαπημένο σου γαλάζιο, καθρεφτιζόμενο από την γωνιά του Οξυλίθου μας...!Συγχαρητήρια σε αυτούς που το τόλμησαν! Ας είναι η απαρχή για διαδρομές στο χθες και το σήμερα του αγαπημένου μας χωριού! Γιώτα Α.

DxL είπε...

Αγαπητή Γιώτα,

αν και δεν υπάρχει πολύς ελεύθερος χρόνος αυτή την περίοδο, και δεν έχουμε και τις καλύτερες συνθήκες, η αγάπη μας για το χωριό είναι σίγουρο πως θα μας οδηγήσει σε κάτι καλό, έστω και αν χρειαστεί λίγος παραπάνω χρόνος για να φτάσει στην τελική του μορφή το site μας.

Παρ΄όλα αυτά η αρχή είναι το ήμιση του παντός, και αν βάλουμε όλοι από ένα χεράκι, είναι σίγουρο οτι θα φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Σε ενα διαδικτυακό τόπο αντάξιο του χωριού μας...

Εύχομαι να σε γνωρίσουμε και από κοντά στο χωριό.

Ραντεβού εκεί που πρέπει...

Ανώνυμος είπε...

Αντε βρε παιδιά...
Όλοι εμείς οι "ξενιτεμένοι" οξυλιθιώτες περιμένουμε με αγωνία να διαβασουμε για το χωριό μας σε αυτό το blog.... Μην μας αφήνεται στην αναμονή!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

to limani ths kumhs vrikate na valete foto.poli oxyli8iotiko bravo

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑΣ ΟΞΥΛΙΘΙΩΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ .ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ....

Ανώνυμος είπε...

ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ Α Ρ Ω Μ Α Τ Α ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ.